دانه سبز قهوه همان دانه بو داده نشده یا رست نشده است که فروش آن به دو صورت عمده و جزئی در بازار انجام می شود. از راه های خرید ارزانتر محصولات می توان به خرید عمده اشاره نمود.
قهوه سبز، یکی از قدیمی ترین انواع قهوه بوده که از خواص بیشماری برخوردار می باشد و این محصول از میزان زیادی مواد معدنی تشکیل شده و فروش آن به دو صورت عمده و جزئی در بازار صورت می گیرد ولی با خرید عمده می توانید از کاهش قیمت ها برخوردار شوید.
دانه سبز قهوه
دانه سبز قهوه، همانطور که مشخص است، همان قهوه رست نشده بوده که از خواص دارویی و درمانی فراوانی برخوردار می باشد. این محصول در کشور های مختلفی تولید می شود و از کیفیت متفاوتی برخوردار بوده است. البته از معتبر ترین و پرفروش ترین کشور های تولید کننده قهوه سبز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کشور آفریقا
- کشور ویتنام
- کشور کلمبیا
- کشورهای آمریکای جنوبی(برزیل، کلمبیا و پرو)
- کشور اندونزی
- کشور اتیوپی
- کشور کنیا
لازم به یادآوری است که محصول قهوه هر کدام از کشورهای نام برده شده خصوصیات طعمی و کیفیتی متفاوتی دارد. به عنوان مثال برای تعدادی از آنها بر حسب کشور محل کشت میتوان خصوصیات زیر را عنوان کرد:
- کنیا: محصول قهوه کشت شده در کنیا به صورت خام در بازارهای جهانی بسیار پرطرفدار است. به این دلیل که همواره از طرف کارشناسان امتیازهای مثبتی دریافت کرده و طعم آن مورد رضایت مصرف کنندگان قرار دارد.
- اتیوپی: کشور اتیوپی تاریخی بسیار طولانی در تولید و صادرات قهوه به سایر مناطق جهان دارد. کشت قهوه اتیوپی در ارتفاعات بالا سبب شده تا درختان قهوه به آرامی رشد کنند. بنابراین قهوه فرصت کافی برای رسیدن به ایدهآلترین کیفیت و مرغوبترین طعم را مییابد.
- کلمبیا: قهوه رست نشده کلمبیا طعمی متعادل و ملایم دارد. به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده جهت پایهی ترکیبهای قهوه(blend) به شمار میرود.
دانه سبز قهوه، به تازگی در فروشگاه های سراسر کشور دیده شده است و این محصول نسبت به دیگر انواع قهوه از مزیت های بیشتری برخوردار می باشد. این محصول از طعم و بوی متفاوتی برخوردار است و آماده کردن آن با آتش نمی باشد.
چرا از دانه سبز قهوه استفاده می کنیم
همانطور که می دانید، دانه سبز قهوه، از مرغوبیت و کیفیت زیادی برخوردار بوده است و به دلیل خواص بیشماری که داشته، مصرف آن در طب سنتی و حتی نوین سفارش شده است. از خواص این نوشیدنی محبوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهترین محصول لاغری
- برخورداری از آنتی اکسیدان فراوان
- کاهش دهنده کلسترول و فشار خون بالا
- بهترین کنترل کننده قند خون
- بهبودی در بیماری سرطان
- آرامش دهنده قوی
فرآوری و نگهداری دانه خام قهوه
فرآوری محصول قهوه پس از عملیات برداشت باعث ارتقاء طعم و رایحهی آن در مرحلهی رُستینگ میگردد. انواع روشهای فرآروی قهوه پیش از رُست کردن عبارتاند از:
- روش خشک(dry processini)
- روش شسته(wet)
- روش نیمهشسته(semi-washed)
پس از پایان مراحل فرآوری نوبت به نگهداری و انبارداری میرسد. قهوه رستنشده طی یک بازه زمانی 6 تا 12 ماهه قابلیت حفظ کیفیت اصلی را داراست. از آن پس به تدریج از کیفیت آن کاسته خواهد شد.
فروش دانه قهوه سبز
همانطور که گفته شده است، دانه قهوه سبز از خاصیت فراوانی برخوردار بوده و به دو صورت، قهوه این محصول آماده سازی می شود که عبارت اند از:
- آماده کردن قهوه سبز به وسیله دانه این محصول
- آماده سازی قهوه سبز توسط قهوه آسیاب شده
فروش دانه قهوه سبز نیز در بازار به دو صورت انجام می گیرد که بهترین روش فروش، به صورت عمده بوده است. البته خرید عمده محصولات توسط خریداران، هم در کاهش قیمت و هم در کاهش زمان تأثیرگذار بوده است. هچنین نمایندگی های فروش در سراسر کشور، با توجه به سلایق مشتری به فروش بهترین و مرغوب ترین انواع قهوه با بسته بندی شکیل می پردازند. مشتریان عزیز با خرید عمده انواع دانه قهوه می توانید به صورت اینترنتی از تخفیفات ویژه در زمان خرید بهره مند شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.