قهوه رست شده به طور کلی به قهوه برشته شده گفته می شود که فروش این محصول به صورت عمده از نمایندگی های سراسر کشور انجام می گیرد.
قهوه رست شده، که البته با نام برشته شده معرفی می شود، از حساسیت زیادی برخوردار بوده و گاهی موجب می شود تا قهوه خراب شود. ناگفته نماند که عملیات رست بر روی قهوه بسیار حساس بوده و یک هنر نامیده می شود. فروش این محصول به صورت عمده از فروشگاه های آنلاین انجام گرفته و این محصول به دلیل طعم عالی که دارد، در بازار بیش ترین فروش را به خود اختصاص داده است.
قهوه رست شده
قهوه رست شده چیست؟ منظور از رست قهوه، همان برشته کردن قهوه بوده است که در دما و زمان مشخصی اتفاق می افتد. البته باید بدانید که قهوه رست دارای درجه بندی خاصی بوده که به 4 دسته تقسیم بندی می گردد که عبارت اند از:
- قهوه لایت
- قهوه مدیوم
- قهوه مدیوم-دارک
- قهوه دارک
البته در زمان رست کردن قهوه دو عامل مورد بررسی قرار می گیرد تا کیفیت این محصول مشخص شود که به دو گزینه زیر اشاره شده است.
- راه سمعی با شنیدن صدای ترق و تروق قهوه در زمان رست
- راه بصری از مشاهده تغییر رنگ در درجه حرارت متفاوت
مراحل رست کردن قهوه
رست کردن قهوه شامل مراحل مختلفی است و البته این محصول باید در درجه حرارت و مکانی خاص رست شود تا مرغوبیت و رنگ خود را از دست ندهند. از مراحل رست کردن قهوه در ادامه بیان شده است که عبارت اند از:
- در مرحله اول گرماگیر صورت می گیرد و قهوه در دمای 86 الی 165 درجه سانتی گراد قرار گرفته و به صورت خشک شده تبدیل می شود. در این مرحله با تغییر رنگ قهوه نیز همراه هستیم.
- در مرحله دوم، قهوه شروع به صدا می کند و دمای این مرحله بین 196 الی 205 درجه سانتی گراد بوده و دانه قهوه تا 5 درصد وزن خود را کاهش می دهد. همچنین درجه رست کردن قهوه در مرحله دوم، لایت گفته می شود.
- در مرحله سوم، حرارت بین 205 الی 220 درجه بوده است و رنگ محصول به قهوه روشن تا تیره تغییر می کند و 13 درصد از وزن قهوه کاهش داده می شود و درجه قهوه در این مرحله با نام مدیوم معرفی شده است.
- مرحله چهارم، که دمای حرارت بین 220 الی 230 درجه بوده است، رنگ قهوه بسیار تیره شده و ترک دوم با گوش شنیده می شود که درجه آن با نام رست معرفی می شود.
- مرحله پنجم، قهوه در دمای 230 الی 245 درجه قرار می گیرد و روغن روی سطح قهوه را پوشانده و درجه این قهوه با نام رست دارک معرفی شده است.
فروش عمده انواع قهوه رست شده
رست کردن قهوه همانطور که گفته شده است، در 5 مرحله صورت می گیرد که البته در این مراحل رنگ قهوه در حال تغییر بوده که خود به چندین دسته تقسیم بندی می شوند. از انواع رنگ های قهوه در زمان رست می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:
- رست کردن قهوه با رنگ روشن
- رست کردن قهوه در حد متوسط
- برشته کردن قهوه تا متوسط رنگ تیره
- برشته کردن قهوه به رنگ تیره
فروش عمده قهوه رست شده از سایت های معتبر ایرانی با قیمت بسیار عالی و به صورت بسته بندی شده انجام می گیرد. البته مشتریانی که مایل به خرید ارزانتر این محصول می باشید، می توانید نسبت به خرید عمده این محصول از راه های اینترنتی بپردازید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.