قهوه سوماترا درجه یک ، یکی از بهترین و پرفروش ترین قهوه ها در بازار فروش قهوه ایران می باشد. شما می توانید با خرید از وب سایت فروش قهوه، از فروش شگفت انگیز آن بهرمند گردید.
همانطور که می دانید بعد از برزیل و ویتنام، اندونزی بیشترین میزان تولید قهوه در جهان را دارا می باشد. مردم این کشور بیشترین عادت را به قهوه خوری روزانه در بین مردم جهان دارا هستند و این کشور علاوه بر سومین کشور تولید کننده، سومین کشور صادرکننده قهوه نیز می باشد.
شروع کشت و تولید قهوه در این کشور، تقریبا از قرن 18 میلادی آغاز شده است. یکی از اصلی ترین دلایلی که موجب تولید فراوان قهوه در این کشور شده است، موقعیت جغرافیایی آن می باشد.
قهوه های تولید شده در اندونزی نمونه های مختلفی را دارا می باشند که ما در ادامه مطلب به گونه های مختلف قهوه های اندونزی از جمله قهوه سوماترا درجه یک اشاره خواهیم نمود.
تولید قهوه مرغوب اندونزی
اگر بخواهیم از کشت قهوه در اندونزی، اطلاعات کامل تری را به شما ارائه دهیم می توانیم به صورت موردی به گزینه های زیر اشاره کنیم.
- اندوزی دارای هفده هزار جزیره حاصلخیز برای قهوه می باشد.
- جزیره های مرتفع، بهترین مکان برای شکت قهوه می باشند.
- قهوه های اندونزی از تنوع طعم بینظیری بهرمند می باشند.
- روش تولید و فرآوری قهوه اسپرسو کیلویی در هر منطقه اندوزی با هم متفاوت می باشد.
مهمترین جزایر کشت قهوه در اندونزی عبارتند از:
- سوماترا
- جاوه
- سولاوسی
- پاپوآ
ما در این مطلب می خواهیم درباره انواع قهوه سوماترا درجه یک صحبت کنیم.
قهوه سوماترا درجه یک
فرآیند تولید قهوه سوماترا یگونه زیر می باشد:
- سوماترا یک استان غربی در اندونزی می باشد.
- این استان دارای تولید کنندگان محلی بسیار زیادی می باشد.
- این منطقه شیوه فرآوری خاصی را دارا می باشد.
- شیوه فرآوری آن نیمه شسته و یا همان خیس پوست کنی می باشد.
- در این روش دانه قهوه ابتدا در آب خیس می خورد.
- غلاف قرمز رنگ آن به وسیله دستگاه جدا می شود.
- پوسته لزجی دور آن نیز پس از یک روز جدا می شود.
- دانه ها توسط دستگاه خشک کن، خشک می شوند.
فروش شگفت انگیز قهوه
قهوه سوماترا یکی دیگر از عالی ترین گونه های قهوه گانودرما در جهان است که در بازار های فروش ایران نیز از میزان فروش بالایی بهرمند می باشد. مهمترین ویژگی های قهوه سوماترا عبارت است از:
- قهوه سوماترا دارا بادی نرم و شیرین است.
- این قهوه همچنین متعادل و قوی می باشد.
- قهوه های سوماترا دارای طعم ها و روش های فرآوری متنوعی می باشند.
- قهوه سوماترا معمولا دارای ترشی بیشتری می باشد.
- مندلینگ و انکولا دو نوع از معروف ترین قهوه های سوماترا می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.