قهوهی کشور نیکاراگوئه از سال های دور نقش بسیار مهمی در تاریخ و فرهنگ این کشور ایفا می کند. دانهی قهو اصلیترین محصول صادراتی کشور نیکاراگوئه به شمار میرود و بخش مهمی از درآمد این کشور از محل صادرات قهوه تامین میشود. قهوه نیکاراگوئه از گونه عربیکا است که بیشترین آن سایهرو و در جنگل های کوهستانی کشت می شود. کشت و تولید دانه قهوه در این کشور از دهه 1850 آغاز شد و در مدت کوتاهی توانست به جایگاه مهمی در اقتصاد و صنایع کشاورزی نیکاراگوئه برسد .
بهترین مناطق مناسب برای کشت قهوه در نیکاراگوئه عبارتند از منطقه سن مارکو (san marcos) ماناگوا (Managua) دیریامبا (diriamba) و جینوتپه (jinotepe). همچنین حوالی مناطق گرانادا (Granada)، چنتالس (Chontales)، نوا سگوویا (Nueva Segovia) و دریاچه نیکاراگوئه (Nicaragua Lake) بهصورت تاریخی بهترین قهوهی نیکاراگوئه را به کشت میرسانند. البته در منطقه ماناگوا (Managua) بیشترین قهوه نیکاراگوئه را تولید میکند.
شما مصرفکنندگان و دوستداران قهوه در ایران میتوانید هم اکنون از طریق کانالهای ارتباطی زیر دانهی قهوهی مرغوب نیکاراگوئه را تهیه نمایید.
منبع:قهوه سیراف
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.