عرضه قهوه تلخ مرغوب در واقع شامل فروش قهوه پرکافئین از نوع قهوه روبوستا است که به صورت خام و یا رستشده و از انواع مختلف است.
قهوه تلخ به دلیل ترکیب بالای کافئین بسیار پرانرژی و نشاطبخش است.
عرضه قهوه تلخ
قهوه تلخ از نوع قهوه روبوستا به شمار میرود.
ترکیب قهوه روبوستا تقریبا دو برابر قهوه عربیکا محتوی کافئین است.
ترکیب کافئین علت اصلی تلخی طعم قهوه است.
به همین دلیل قهوه روبوستا تلختر از قهوه عربیکا به نظر میرسد.
عرضه قهوه تلخ در نمایندگی فروش عمده قهوه با قیمتی ارزانتر از بازار صورت میرسد.
خصوصیات قهوه تلخ پرکافئین
قهوه تلخ پرکافئین یک قهوه رژیمی محسوب میشود.
این نوع قهوه کمک بسیاری به تنظیم عملکرد غدد در بدن میشود.
با مصرف قهوه تلخ، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کاهش مییابد.
همچنین کافئین موجود در قهوه تلخ باعث تقویت سلولهای عصبی میشود.
از این رو با مصرف روزانه قهوه تلخ، در سنین کهنسالی از ابتلا به بیماریهای نظیر پارکینسون و آلزایمر جلوگیری کنید.
همچنین مصرف مرتب این ماده غذایی باعث بهبود گوارش غذا میشود.
قهوه تلخ پرکافئین برای تولید انواع قهوه فوری نیز مناسب است.
انواع قهوه تلخ روبوستا
قهوه تلخ همانطور که گفتیم از نوع قهوه روبوستا است.
امروزه در کشورهای مختلفی انواع قهوه روبوستا درجهیک به کشت میرسد.
لازم به ذکر است که قهوه روبوستا در ارتفاعی پایینتر نسبت به قهوه عربیکا کشت میشود.
در مورد گونهبندی قهوه روبوستا بر خلاف گونهبندی قهوه عربیکا، نظم و ترتیب خاصی وجود ندارد.
قهوه روبوستا در مقایسه با قهوه عربیکا از مقاومت بالاتری در برابر آفات برخوردار است.
اصلیترین انواع قهوه تلخ روبوستا
- قهوه روبوستا ویتنام
- قهوه روبوستا جاوه
- قهوه روبوستا سوماترا
- قهوه کوپیلواک
- قهوه روبوستا اوگاندا
- قهوه روبوستا تانزانیا
- قهوه روبوستا برزیل
- قهوه روبوستا کنیا
- قهوه چری هند
فرآوری قهوه تلخ
عرضه قهوه تلخ اغلب از انواع روبوستا است که به روش طبیعی فرآوری شدهاند.
فرآوری به روش طبیعی اسیدیتی قهوه را بالا نگه میدارد.
همچنین در روش طبیعی سنگینی طعم قهوه حفظ میشود.
به علاوه اینگه در روش طبیعی در نهایت طعم قهوه تلختر به نظر میرسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.