در این بخش قصد داریم در رابطه با رست انواع دانه قهوه برایتان صحبت کنیم. حتما می دانید که قهوه هایی که شما روزانه در منزل یا در کافی شاپ ها آنها را صرف می کنید و یا پودر ها و دانه های قهوه ای که در مراکز فروش قهوه مشاهده و خریداری می کنید، شکل نهایی قهوه ها پس از طی فرآیند عمل آوری یا رست دانه قهوه می باشند.
در واقع بهتر است این گونه بیان شود که قهوه ها برای آماده ی نوشیدن شدن می بایست از مراحلی بگذرند تا به طعم دلخواه و عطر محبوب قهوه برسند. مهم ترین این مراحل مرحله رست دانه قهوه یا همان مرحله ایست که قهوه را تفت می دهند تا از حالت خام بودنش خارج شود می باشد. مرحله ی رست زمانی صورت می گیرد که دانه های قهوه ی خام از باغ های پرورش دهنده ی درختان قهوه به محل هایی برای فراوری دانه های قهوه منتقل می شوند.
شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا از مرحله رست قهوه تحت عنوان مهم ترین مرحله فرآوری قهوه ها نام بردیم. برای پاسخ به این سوال توجه تان را به بخش زیر جلب می نماییم.
اهمیت مرحله رست دانه قهوه
همانطوری که پیش تر به آن اشاره کردیم مرحله رست قهوه مهم ترین مرحله ی عمل آوری دانه قهوه می باشد. به این دلیل که تمام عطر، طعم و جذابیتی که در نوشیدنی های قهوه ی مختلف احساس می کنید و می چشید کاملا و مستقیما مربوط به مرحله ی رست دانه قهوه های مختلف می باشد. زیرا این درجه رست شدن یا همان تفت داده شدن دانه های قهوه می باشد که روی تندی یا ملایمت طعم نوشیدنی های قهوه تاثیر می گذارد.
انواع درجات رست قهوه
قهوه ها معمولا با توجه به درجه رست شدن شان به بازار عرضه و پخش می شوند. که این تفکیکات شامل موارد زیر می باشد:
- قهوه لایت Light
- قهوه مدیوم Medium
- قهو مدیوم-دارک Medium-Dark
- قهوه دارک Dark
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.