فروش قهوه کنیا به صورت عمده و همچنین به صورت بستهبندی شده که توسط برندهای معتبر تهیه شده، طرفداران فراوانی در جهان دارد.
قهوه کنیا از نوع عربیکا است. قهوه کنیا از نظر طعم مطلوب و رایحهی دلپذیر و اسیدیتی شرابیمانندی که دارد، در میان خریداران بسیار محبوب است.
تولید قهوه کنیا
محصول قهوه کنیا اغلب از ماه مارس تا آوریل(اسفند تا اردیبهشت) یعنی پس از پایان فصل بارندگی شکوفه میکند. میوههای قهوه در کنیا از ماه مه تا پایان جولای برای بار نخست در سال میرسند. مجددا بین سپتامبر تا پایان اکتبر نیز برای بار دوم ثمر میدهند.
خاکهای اسیدی در مناطق مرتفع اطراف رشتهکوه کنیا شرایطی بسیار مطلوب جهت کشت قهوه فراهم آوردهاند. انواع گونههای قهوه عربیکا در این مناطق رشد میکنند.
دانه خام قهوه کنیا
جهت فروش قهوه کنیا به صورت عمده در بازار، کشاورزان محصولشان را پس از برداشت به دقت درجهبندی و سطحبندی میکنند. کشاورزان محصول قهوه را بر اساس اندازه، رنگ، جنس و وزن دانه از هم جدا میکنند.
یک قاعده عمومی در مورد قهوه کنیا این است که هر چه اندازه دانه قهوه درشتتر باشد، به میزان بالاتری محتوی روغنهایی است که طعم آن را غنیتر میسازد.
درشتترین قهوه تولیدی در مزارع کنیا را تحت عنوان کنیا AA درجهبندی کردهاند. البته دانه قهوه کنیا AB نیز که قدری از کنیا AA کوچکتر است کیفیت بسیار بالایی دارد.
انواع قهوه کنیا بر اساس اندازه دانه
هنگام مراجعه به مراکز فروش قهوه کنیا دقت داشته باشید، نوعبندی قهوه کنیا عموما بر اساس اندازه دانه صورت گرفته است. در این میان کنیاAA شناختهشدهترین است. همچنین کنیا E و کنیا پیبی(PB) نیز کیفیت بالایی دارند.
کنیا E اندازه درشتی دارد و همچنین کیفیت آن نیز بالا ارزیابی میشود. میوه قهوه کنیا PB به جای یک جفت دانه، تنها حاوی یک دانه قهوه است. به همین دلیل اندازه این قهوه درشت و سطح آن صاف و یکدست است.
فروش قهوه کنیا
کنیا از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان دانه قهوه در جهان به شمار میرود. به همین دلیل قیمت آن در بازار بسیار رقابتی تعیین میشود.
در فروشگاه اینترنتی قهوه شما هم اکنون میتوانید سفارشهای خریدتان را در حجمهای بالا ثبت نمایید. علاوه بر اطلاعات موجود در سایت مرکز پخش قهوه، کارشناسان فروش اطلاعات لازم درباره محصول مورد نظر را به شما منتقل مینمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.