Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 32 in /home/niucyseh/domains/rafaelcoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 خریدار قهوه خام درجه یک - قهوه رافائل

خریدار قهوه خام درجه یک

خریدار قهوه خام به صورت عمده انواع دانه قهوه را جهت رُست کردن و پخش آن تهیه می‌نماید. خرید دانه قهوه خام همچنین انبارداری آسان‌تری دارد.

دانه قهوه قبل از آنکه حرارت داده شود، رنگ سبز روشنی دارد. به این حالت دانه قهوه خام یا قهوه سبز می‌گویند.

در ادامه به چگونه فرآوری قهوه خام و دلایل خرید و فروش عمده آن می‌پردازیم.

خریدار قهوه خام

تولید قهوه خام: از کاشت تا فرآوری

دانه‌ قهوه‌ای که ما به صورت رُست‌شده خرید می‌کنیم، در واقع از میوه‌ای که روی درخت قهوه رشد کرده جدا ساخته‌ایم. مصرف قهوه به شکل متداول از همان ابتدا امکان‌پذیر نیست.

خریدار قهوه خام

قهوه قبل از آنکه به دست خریدار قهوه خام برسد باید جهت فرآوری مراحلی را طی کند:

کاشت و برداشت

  • در مرحله‌ی کاشت ابتدا دانه سبز قهوه را در گلدان‌های کوچکی می‌کارند. سپس که نهال قهوه شروع به رشد کرد، آن را به باغچه‌های بزرگی منتقل می‌سازند. نهال قهوه باید طی ساعاتی از روز تحت سایه باشد. همچنین ساعاتی هم باید در معرض آفتاب قرار بگیرد. به همین دلیل مناطق استوایی بهترین شرایط کشت قهوه را دارند. چون هم رطوبتی‌ و بارانی‌اند و هم آفتابی.
  • نهال قهوه سه یا چهار سال به طول می‌انجامد تا برای نخستین بار به ثمر بنشیند. میوه‌ درخت قهوه هنگامی که به قرمز تغییر رنگ می‌دهد، به معنی آن است که زمان چیدنش فرا رسیده است.

خریدار قهوه خام

فرآوری : طبیعی و شسته

 

  • روش طبیعی: پس از چیدن میوه‌های قهوه، آن را بر روی زمین مسطح قرار می‌دهند. به این ترتیب در طول روز بر اثر حرارت آفتاب پوسته میوه‌ها شروع به خشک شدن می‌کند.

پس از خشک شدن میوه‌ها و کاهش رطوبت آنها، دانه قهوه را که درون میوه است از آن جدا می‌سازند.

  •  روش شسته:  در حالت دیگری نیز ابتدا میوه‌های قهوه را درون مخازن آب منتقل می‌سازند. میوه‌های قهوه درون این مخازن تحت فرآیند تخمیر قرار می‌گیرند. در اثر تخمیر و فعالیت آنزیم‌های میوه قهوه، پوسته آن جدا می‌شود. پس از آن لایه‌ای چسبناک از صمغ روی آن به جا می‌ماند.

خریدار قهوه خام

لایه‌های صمغ را شستشو داده و میوه‌ها را در جلوی آفتاب پهن می‌کنند. پس از خشک شدن، دانه قهوه را از آن جدا می‌سازند. به این روش فرآوری شسته می‌گویند.

خریدار قهوه خام هنگام تهیه محصول مورد نظر باید اطلاع یابد که قهوه‌ای که قصد خرید آن را دارد، به چه روشی فرآوری شده است.

فرآوری قهوه بر کیفیت طعمی آن هنگام رست کردن و هنگام درست کردن تاثیر دارد.

خریدار قهوه خام

خریدار قهوه خام

خریدار قهوه خام می‌تواند ارزان‌ترین قهوه مرغوب را از نمایندگی‌های پخش قهوه تهیه کند. مراکز اینترنتی فروش قهوه، قهوه درجه یک بسیاری از کشورها را به صورت عمده به همه مقاصد ارسال می‌کنند.

تنها کافی است اطلاعات لازم درباره طعم و کیفیت موردنظر را داشته باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما