Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 56 in /home/niucyseh/domains/rafaelcoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 تولیدکننده‌های قهوه اعلا - قهوه رافائل

تولیدکننده‌های قهوه اعلا

تولیدکننده‌های قهوه اعلا به طور خاص شامل کشورهایی‌اند که مرغوب‌ترین دانه‌های قهوه را تحت شرایط محیط زیستی مطلوب به کشت می‌رسانند.

در مراکز پخش قهوه ما نیز محصولات قهوه بهترین تولیدکننده‌های قهوه در حجم‌های بالا به عرضه می‌رسد.

تولیدکننده‌های قهوه

بهترین کشورهای تولیدکننده‌ی قهوه

قهوه تحت شرایط آب و هوایی مرطوب و به نسبت گرم قابلیت رشد دارد. بنابراین کشورهای حوزه استوا بهترین شرایط لازم را دارا هستند.

مناطق کشت قهوه در جهان را می‌توان به سه دسته عمده تقسیم کرد: آمریکای جنوبی و مرکزی، آفریقا و جنوب شرق آسیا.

تولیدکننده‌های قهوه

قهوه آمریکای جنوبی و مرکزی

تولیدکننده‌های قهوه در قاره آمریکا به داشتن قهوه‌ای با بادی سبک تا متوسط و همچنین طعمی خالص و شیرین شناخته شده‌اند. یک قهوه‌ی کشت آمریکای جنوبی یا مرکزی اغلب طعمی شیرین با ته‌مزه‌های ادویه‌ای یا میوه‌ای از خود نشان می‌دهد.

برزیل

برزیل در صدر جدول تولیدکننده‌های قهوه در جهان قرار دارد. حدود یک سوم محصول قهوه جهان در کشور برزیل کشت می‌شود. قهوه برزیل از نوع عربیکا و اغلب با عنوان تجاری سانتوس به کشورهای دیگر ارسال می‌گردد.

قهوه سانتوس برزیل بادی سبک تا متوسطی دارد. اسیدیتی آن ملایم و رایحه‌ای دلپذیر نیز از آن قابل تشخیص است.

قهوه برزیل برای ترکیب اسپرسو بسیار مناسب است.

کلمبیا

قهوه کلمبیا بادی متوسطی دارد. اسیدیتی این قهوه تقریبا مشابه مرکباتی نظیر پرتقال است. قهوه کلمبیا در ارتفاعات بالا به کشت می‌رسد. همچنین طعمی میوه‌ای دارد.

البته طعم‌های قهوه کلمبیا متنوع است. قهوه کلمبیا ممکن است مزه‌های شیرین شکلاتی، کاراملی و میوه‌ای از خود نشان بدهند.

قهوه کلمبیا از نوع عربیکا به شمار می‌رود. در کلمبیا انواع گونه‌های ماراگوگیپ، کاتورا، تیپیکا و بوربون کشت می‌شود.

تولیدکننده‌های قهوه

گواتمالا

قهوه گواتمالا در بین تولیدکننده‌های قهوه به داشتن طعم شیرین کاکائویی و بادی کامل مشهور است.

بهترین قهوه گواتمالا در منطقه‌ای به نام آنتیگوا کشت می‌شود. خاک حاصلخیز و محتوی مواد آتشفشانی آنتیگوا شرایطی بسیار عالی جهت رشد قهوه فراهم آورده است.

قهوه گواتمالا از نوع عربیکا و به روش شسته به فراوری می‌رسد.

کاستاریکا

همچون اکثریت تولیدکننده‌های قهوه در قاره آمریکا، قهوه کاستاریکا از نوع عربیکا است. در مزارع کاستاریکا گونه‌های کاتورا و گاهی نیز کاتوای کشت می‌شوند. قهوه کاستاریکا به روش‌ شسته فرآوری می‌شود.

قهوه کاستاریکا به دلیل رشد در مناطع مرتفع فرصت بسیار مناسبی جهت رسیدن به بهترین کیفیت را دارد. به همین دلیل طعم این قهوه از نظر متخصصان و کارشناسان بسیار غنی، قوی و مطلوب ارزیابی می‌شود.

قهوه کشور کاستاریکا همچون سایر کشورهای آمریکای لاتین شیرین و میوه‌ای به نظر می‌رسد.

تولیدکننده‌های قهوه

قهوه‌های آفریقا

تولیدکننده‌های قهوه در آفریقا اغلب قهوه‌هایی متعادل از نظر طعم و اسیدیتی به کشت می‌رسانند. همچنین قهوهای آفریقا شیرینی شرابی‌مانندی نیز دارند.

قهوه کنیا

کنیا قهوهای با اسیدیتی شرابی تولید می‌کند. کنیا کشوری پهناور با فرهنگ مصرف قهوه‌ی غنی و دیرینه است.

قهوه کنیا به روش شسته به فرآوری می‌رسد. همچنین بادی قهوه کنیا کامل است.

ته‌مزه‌ی قهوه کنیا قدری میوه‌ای شبیه لیمو به نظر می‌رسد. همچنین ته‌مزه‌هایی همچون بلک‌بری یا حتی فلفل نیز از آن قابل تشخیص است.

قهوه تانزانیا

قهوه تانزانیا از نظر خصوصیات طعمی مشابه کنیا ارزیابی می‌شود. معمولا قهوه تانزانیا بادی متوسط تا کامل دارد. رایحه‌ی این قهوه به نسبت تند و مشابه تنباکو است. در ضمن ته‌مزه‌ای شیرین و گلی مانند نیز می‌دهد.

تانزانیا در میان تولیدکننده‌های قهوه از بزرگترین کشورهایی است که قهوه روبوستا به کشت می‌رساند. قهوه تانزانیا به روش شسته به فرآوری می‌رسد.

قهوه اتیوپی

به طور کلی سه منطقه اصلی تولید قهوه در اتیوپی قرار دارند: ایرگاچفه، سیدامو و هرر.

قهوه ایرگاچفه از نظر طعم ادویه‌ای و شیرین به نظر می‌رسد. همچنین رایحه‌ای گلی‌مانند دارد.

قهوه هرر نیز ته‌مایه‌های میوه‌ای، شرابی و بلوبری از خود نشان می‌دهد.

قهوه سیدامو از نظر کیفیت در سطح پایین‌تری قرار دارد. اغلب به دلیل قیمت پایین مورد توجه است.

تولیدکننده‌های قهوه

قهوه‌های جنوب شرق آسیا

 قهوه هند

قهوه مرغوب هند با نام تجاری قهوه میسور هند به فروش می‌رسد. این قهوه در ایالتی واقع در جنوب هند به نام کارناتاکا به کشت می‌رسد.

قهوه هند طعمی ادویه‌ای شبیه هل و فلفل با ته‌مزه‌های مشابه میوه‌های استوایی دارد.

قهوه اندونزی

جزیره‌های جاوا و سوماترا دو منطقه‌ی اصلی کشت قهوه در اندونزی‌اند. در اندونزی هر دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا به کشت می‌رسد.

قهوه جاوا عربیکا یکی از اصلی‌ترین پایه‌های ترکیب اسپرسو به شمار می‌رود. همچنین قهوه دارک سوماترا ماندلینگ از شناخته‌شده‌ترین انواع قهوه اندونزی است.

قهوه اندونزی طعمی خاکی و گندمی از خود نشان میدهد. قهوه اندونزی اغلب طعم دهانی کامل و دلپذیری دارد.

تولیدکننده‌های قهوه

تولیدکننده‌های قهوه

خرید و فروش ارزان‌ترین و مرغوب‌ترین محصولات تولیدکننده‌های قهوه سراسر جهان از طریق فروشگاه‌های اینترنتی به راحتی امکان‌پذیر است.

در مرکز آنلاین فروش قهوه که هم اکنون در دسترس شما قرار دارد، می‌توانید انواع قهوه با کیفیت را در حجم‌های عمده به صورت نامحدود سفارش دهید.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما